Zondagmiddag 27 oktober, De Muze in Noordwijk, diverse optredens en de premiere van de film!
Optredende verenigingen: Harmonieorkest van St. Jeanne D’Arc uit Noordwijkerhout en Harmoniekapel Crescendo uit Noordwijk

Na de pauze wordt de film vertoond.
een kleine vrijwillige bijdrage na afloop van de voorstelling wordt zeer gewaardeerd!

Zondagmiddag 17 november, Jozefkerk in Noordwijkerhout, diverse optredens en de filmvertoning!
Optredende verenigingen: Harmonieorkest Harpe Davids en Shantykoor het Bollenhart uit Noordwijkerhout en Theater Raponsel uit Noordwijk

Na de pauze wordt de film vertoond.

Zondagmiddag 24 november, de Duinpan in de Zilk, diverse optredens en de filmvertoning!
Optredende verenigingen: R.K. Fanfarekorps Excelsior en Harmonieorkest Echo der Duinen uit Noordwijk en Marchingband Altesa uit De Zilk.

Tickets

Kaarten te koop via Noordwijk Ticket en bij De Muze en Boekhandel van der Meer/ cultuurcafe in Noordwijk en VVV Noordwijkerhout
prijs per kaart 7,50, inclusief drankje. Aan de deur worden de resterende kaarten verkocht. Let op: Zolang de voorraad strekt.

DVD

De DVD`s zijn te koop via de pagina DVD