Script, Regie en Productie

Voor script, regie en productie heeft Harmoniekapel Crescendo de samenwerking gezocht met Jos van Varik en Multimedia.

Jos van Varik werkt vanaf 1983 op de Willem van den Bergh in Noordwijk en

startte in 1986 als acteur bij theatergroep Louis Bouwmeester.

Sinds 1989 is hij de leadzanger van de Noordwijkse band Jolie Louise en

is hij vanaf 1999 regelmatig te horen in het projectkoor van de stichting Kunstklank.

Eind jaren ’90 studeerde hij aan de Amsterdamse Theater Academie en

werd hij opgeleid tot zelfstandig theatermaker.

Vervolgens werd hij actief als tekstschrijver, acteur en regisseur voor theatergroep Raponsel.

Theatergroep Raponsel maakt en speelt voorstellingen voor zowel kinderen als volwassenen en

is bekend om haar ‘Bonte Shows’ over de jaren ’60 en ’70 en

van de jaarlijkse voorstellingen van ‘Skroets’ in theater de Muze.

Op de Willem van den Bergh werkt hij sinds kort als theatermaker bij

verschillende projecten van werk, vrije tijd en dagbesteding.

Sinds 2018 heeft hij zijn eigen bedrijfje: Alles Met Theater en is hij in te huren

als (trainingsacteur), tekstschrijver, regisseur, zanger én voor verschillende theaterworkshops.

Bij de afdeling Multimedia dagbesteding van ’s Heeren Loo op de locatie Willem van den Bergh in Noordwijk werken meerdere enthousiaste mensen aan verschillende onderdelen van de media.

Van het filmen en bewerken van items voor het wekelijkse “Berghjournaal” tot het maken van webpagina’s zoals deze site en repareren van pc’s. Voor meer informatie: Kijk op www.berghjournaal.nl